غرفه سازی نیاز به مهارت و تجربه زیادی دارد، برای داشتن یک نمایشگاه خوب باید دانش اولیه در مورد غرفه سازی، غرفه سازی، غرفه سازی و غرفه سازی و ... داشته باشند. از این رو شما را به مطالعه این مقاله دعوت می کنیم.
ورود
یکی از ابزارهای مهم برای افزایش صادرات و انجام فعالیت های موثر در تبلیغات و بازاریابی کالا و خدمات، برپایی نمایشگاه ها است.
امروزه در صنعت نمایشگاه های تجاری، غرفه داران به این باور رسیده اند که برای موفقیت یک نمایشگاه، باید بازدیدکنندگان را به سمت غرفه خود جذب کنند و غرفه نمایشگاه، کارت شناسایی غرفه داران است. غرفه دارانی که فلسفه و برنامه ریزی اساسی را درک می کنند می توانند به این هدف دست یابند.
تعریف غرفه:
در مفهوم غرفه، فضای نمایشگاهی یا مکانی برای فروش و ارائه خدمات برای موفقیت است.
به طور خلاصه، ستون باید دارای ویژگی های زیر باشد:
1- شکایت مهمی دارد
2- متناسب با نوع لباس برای نمایش
3- مکان مناسب
4- وضوح پیام طراح به مخاطب
5- طراحی مناسب با محصولات قابل ارائه
مکان و محل استقرار:
غرفه های نمایشگاهی بر اساس موقعیتی که نسبت به غرفه های دیگر دارند به دسته های زیر تقسیم می شوند:
1- اینسولا
غرفه هایی که دیوارهای مشترکی با غرفه های دیگر یا گوشه های سالن نمایشگاه نداشته باشند جزیره نامیده می شوند. این غرفه ها معمولا از چهار طرف به بازدیدکنندگان دسترسی دارند، بنابراین چیدمان باید از هر طرف برنامه ریزی شود.
2- شبه جزیره، شبه جزیره (سه وجهی)
چنین طبقاتی از یک طرف با تابلو یا دیوار دیگری مشترک است و اغلب سازه ای بر روی قسمت مشترک به عنوان دیوار ساخته می شود. از آنجایی که از سه طرف نرده بازدید می شود، برنامه ریزی این قسمت های سازه ضروری است.
3- اتاق نبش، 2 در (2 طرف)
غرفه هایی به غرفه های دوتایی گفته می شود که دارای دو جداره مشترک با غرفه یا سالن مجاور هستند. هر دو طرف این غرفهها احتمالاً برای بازدیدکنندگان جای میدهند و از دو دیوار پشتی برای قرار دادن آثار بصری یا غرفههای محصولات استفاده میشود.
4- پایه یک طرفه، ایستادن در کنار سالن (یک طرفه)
به سوله تک دری گفته می شود که از سه طرف توسط سوله های دیگر یا سالن احاطه شده است و معمولاً برای این گونه سوله ها باید سه دیوار ساخته شود.
5- کابین L شکل (نمایش گوشه)
در این گونه غرفه ها به جای 4 ضلع، 6 ضلع داریم و معمولاً 2، 3 یا 4 ضلع غرفه به صورت دیوار ساخته می شود. البته ممکن است با نظر برگزار کننده محترم متفاوت باشد، یک غرفه به عرض 3 متر در یک طرف داشته باشید و از طرف دیگر باید این عرض را تغییر دهید، بنابراین همیشه باید مراقب باشید. که در حین مشاهده نقشه
اندازه غرفه:
تعیین متراژ غرفه بر اساس سلیقه نیست و اندازه غرفه باعث افزایش اعتبار شرکت نمی شود و کوچک بودن ممکن است نتواند به وجهه شرکت دست پیدا کند، نیازهای شرکت را در نظر می گیرد. بودجه اختصاص داده شده توسط شرکت و محاسبه نسبی اندازه کابینه، منطقه مذاکره و غیره.
برای انتخاب بهترین سایز پایه به موارد زیر توجه کنید:
1- اهداف شرکت در نمایشگاه که تعیین کننده بودجه و محصولات قابل ارائه می باشد.
2- روش نمایش با توجه به تعداد محصولات قابل ارائه در غرفه
3- سیاست شرکت مبنی بر ارتقای کیفیت برگزاری نمایشگاه و پذیرایی مناسب با اختصاص صندلی های VIP.
4- تعداد غرفه کاران و وسایل مورد نیاز برای انجام کارهای محوله
5- تشکیل جلسات آموزشی یا ارائه محصولات و خدمات از طریق تجهیزات سمعی و بصری
پارتیشن فضای کابین.
برای استفاده حداکثری از فضا لازم است غرفه بر اساس هدف تعیین شده برای شرکت در نمایشگاه با الزامات، محدودیت ها و نقشه ها و آمار دقیق تقسیم بندی شود.
نحوه تقسیم بندی اتاق بسته به نوع فعالیت و اهداف شرکت ها می تواند متفاوت باشد.
مساحت کابین را می توان به تعدادی و همه موارد زیر تقسیم کرد:
1- ساخت دیوارهای حائل ( تخته - فیبر 3 میل - سازه فلزی - شیشه و ...)
2-pol
3- سرپرست غرفه (ثبت نام)
4- میز اطلاعات
5- فضای میزبانی از مهمانان ویژه: افراد بسیار مهم (VIP)
6- فضای مذاکرات شبه خصوصی: کارآفرینان بحرانی (CIP)
7- تبلیغات و لایت باکس (فضای نمایش فیلم)
8- مخزن و انبار آب
9- گلهای تزئینی
10- تجهیزات
دیوارهای کابین:
اکثر دیوارهای غرفه از تخته نئوپان ساخته شده اند، اگرچه در قسمت غرفه از فایبرگلاس 3 میل استفاده شده است.
دیوارهای آلاچیق با توجه به نام اتاق های مختلف با ارتفاع 2.5 تا 4.5 متر ساخته شده است.
سطح نهایی دیوارها اغلب از پلاستیک ساخته شده است.
لازم به ذکر است که در ساخت طبقه دوم (VIP) آلاچیق از سازه فلزی استفاده شده است.
کف کابین:
کف آماده شده برای غرفه های ساختمانی نمایشگاهی حدود 10 سانتی متر است، دارای لایه های مختلف:
قسمت های 1*1 و 1*0.5 بسته به اندازه کف غرفه مانند یک پازل چیده شده اند تا به اندازه دلخواه برسند.
سپس یک لایه از نئوپان روی این قطعات قرار می گیرد و به دنبال آن فرآیند کف سازی نهایی انجام می شود که شامل:
فرش، لمینت و پارکت روی آن گذاشته شده و در نهایت گوشه ای فلزی در لبه کابین تعبیه شده است تا دقت و زیبایی کف کار بیشتر شود.
رهبر دسته:
مکانی که نام و لوگوی شرکت در آن قرار می گیرد، کتیبه نامیده می شود. این قسمت از پیشخوان را می توان به روش های مختلفی طراحی و اجرا کرد.
1- استیکر: این ماده در رنگ های مختلف در بازار موجود است و مستقیماً روی متن قرار می گیرد.
2- Unilith: یا همان الیاف با ضخامت های مختلف. به طور معمول، یک لایه از برچسب یا صفحه رنگی به یکپارچه چسبانده می شود تا بتوانیم رنگی متناسب با لوگوی شرکت ایجاد کنیم.
3- لایه نئون: این نوع طرح به صورت تابلوی برجسته از پلکسی در رنگ های مختلف با نورپردازی داخل و پشت ساخته می شود.
4- نماها: در این نوع طراحی، سطح محدب کتیبه ها (عمق) فلزی و سطح بالایی پلکسی است. در این روش از نور استفاده می شود.
میز اطلاعات:
این قسمت فضای اطلاع رسانی غرفه است که معمولاً در ابتدای غرفه قرار دارد و یکی از مهمترین قسمت ها برای جذب مخاطب و دستیابی به اهداف شرکت می باشد. این بخش بروشورها، هدایای شرکت های کوچک، راهنمای گردشگری و پاسخ های آنها را ارائه می دهد.
منطقه چت خصوصی VIP:
این بخش نقش مهمی در بازاریابی، فروش کالا و خدمات، نزدیک کردن مصرف کننده به تمایل به فروش کالا یا خدمات و عقد قرارداد دارد. در این قسمت گزینه های محصول، آپشن های شرکتی و توضیحات مفصل به مشتری گروه یا مذاکره کننده و همچنین مذاکرات اولیه، توافق و احتمالا امضای قرارداد اولیه، ارائه هدایای شرکتی و کاتالوگ های تخصصی ارائه می شود. انجام دادن.
طراحی این بخش می تواند متفاوت باشد و از اتاق جلسات و مذاکرات شرکت الهام گرفته شده و دارای امکانات مناسب و راحت می باشد. در این فضا پذیرایی ویژه از مهمانان ویژه در نظر گرفته شده است.
این فضا معمولا به صورت بسته یا نیمه بسته طراحی می شود.
به طور کلی محوطه VIP باید به گونه ای طراحی شود که از بیرون و از داخل که قانون امنیت و واحدهای فنی نوردهی است، دیده شود.
اتاق مذاکره با شخص تجاری نیمه خصوصی (CUP):
برای پذیرایی از بازدیدکنندگان نمایشگاه معمولا این فضا به صورت باز طراحی می شود.
بخش نمایش فیلم:
این قسمت شامل قسمت های مختلفی مانند: پوستر، لایت باکس، پایه، کابینت نمایش و نمایش فیلم از طریق صفحه نمایش LCD می باشد. فضای نمایشگاهی یکی از عناصر اصلی غرفه است در این قسمت از ارائه خدمات، کپی از کالاها یا محصولات قرار می گیرد که مدیر غرفه یا متخصص واحد فروش با بازدیدکنندگان و خریداران ارتباط برقرار می کند. نحوه عملکرد دستگاه را نشان می دهد و اطلاعات بیشتری را برای مشتری ارائه می دهد.
در صورتی که قسمت بحث و مشاوره وجود نداشته باشد تمامی مراحل کار در این قسمت انجام می شود. با چیدمان مناسب، نمایشگر LCD در این اتاق نصب می شود.
جعبه نور (لایت باکس):
محفظه ای که معمولاً مستطیل شکل است که سطح فوقانی آن با پوشش فلکسیفیس پوشانده شده است که قابلیت عبور نور را دارد، در داخل این محفظه مکعب مستطیل، منابع نوری مانند نور ماه تعبیه شده است تا جعبه نور را روشن کند.
ایستادن:
یک منطقه نئوپان در حال طراحی مجدد است، یک منطقه نمایش محصول با اندازه ای که خیلی بزرگ نیست.
نمایشگاه:
فضایی ساخته شده از نئوپان که توسط سطحی مانند شیشه یا پلکسی احاطه شده است که در واقع به طور کامل از محصول محافظت می کند، ویترین ها به طور کلی برای محصولات کوچک طراحی و تولید می شوند.
آبراه ها و انبارها:
دو قسمت از فضای غرفه که اکثراً برای مشتریان قابل مشاهده نیست، محلی برای ارائه خدمات پذیرایی و نگهداری هدایای سازمانی است.
این بخش با توجه به سایز غرفه و پیشینه شرکت ها می تواند متفاوت باشد، واحدهای آن در صورت بزرگ بودن غرفه به صورت مجزا و مستقل طراحی می شوند.
تجهیزات لازم:
تجهیزاتی مانند میز و صندلی کنفرانس، ست کامل مبل، یخچال، آبگرمکن، کتری، نمایشگر ال سی دی، گل آرایی و نورپردازی ویژه برای اجاره غرفه داران در دسترس است.
لازم به ذکر است که هنگام استفاده از ست میز و صندلی همراه با مبلمان، باید دو نکته را در نظر داشته باشید:
اولاً معمولاً همه ارائه دهندگان خدمات نمایشگاهی از مدل خاصی از میز و صندلی استفاده می کنند، بنابراین کیفیت و مدل میز و صندلی قطعاً در همه غرفه ها یکسان است.
ثانیاً استفاده از مبلمان و ست های نشیمن نباید به حدی باشد که غرفه ویژگی نمایشگاهی خود را از دست بدهد و امکان تردد کارشناسان و مشتریان در داخل غرفه به خصوص برای دیدن محصولات ممنوع باشد.
:: بازدید از این مطلب : 10408
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4